Ghinionist: Și-a ajutat amicii să fugă, dar el a ajuns în arest!

170

Articole de la același autor

Magistrații Judecătoriei Constanța au dispus, ieri, arestarea preventivă a individului prins în noaptea de duminică spre luni, la doar câteva minute după ce, alături de alți doi complici, a spart un magazin de telefoane mobile din zona Gării Constanța. 


Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, suspectul, identificat ca fiind George Lupu, de 29 de ani, recidivist, ținea de "șase" pentru cei doi complici ai săi, în timp ce aceștia goleau magazinul. "Acesta a asigurat paza locului și i-a avertizat cu privire la apariția agenților de pază pe cei doi autori, încă neidentificați, care au pătruns prin forțarea sistemului de închidere, în punctul de lucru al SC MH SRL, situat pe platoul Gării Constanța", au menționat anchetatorii. Dacă cei doi suspecți au reușit să se facă nevăzuți, George Lupu a fost prins. Ieri, el a fost dus în fața judecătorilor, care au dispus menținerea lui în Arestul Poliției Constanța, pentru următoarele 30 de zile. 


Reamintim că polițiștii au recuperat și cea mai mare parte din bunurile furate, găsite în mașina Daewoo Matiz, cu numerul de înmatriculare BR 16 JEU, abandonată de hoți la locul furtului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Furt din supermarketul Kaufland
Vineri, 19 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Arestat pentru furtul unui telefon
Vineri, 19 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Prins în timp ce fura din supermarket
Pagina a fost generata in 0.8285 secunde