"Graba strică treaba", apelul făcut de transportatori după legiferarea proiectului legii RCA

229

Articole de la același autor

Confederația operatorilor și transporta-torilor autorizați din România (COTAR) adresează Parlamentului României rugămintea de a nu grăbi procesul de legiferare a legii RCA, fără o publicare a proiectului final de lege rezultat în urma dezbaterilor din comisia de buget - finanțe, comisia pentru industrii, comisia juridică și comisia pentru transporturi, din Camera Deputaților. 


În cursul dimineții de ieri, comisiile mai sus amintite ale Camerei Deputaților s-au reunit în ședința comună pentru a dezbate "la foc continuu" cele 45 de articole ale legii RCA, astfel încât, în ședinta de plen, de la ora 12, acest proiect legislativ a fost adoptat de către Parlamentul României. 


"Apreciem interesul și determinarea parlamentarilor de a legifera proiectul legii RCA, însă, le reamintim totodată faptul că «graba strică treaba!». Un demers legitim și bine intenționat se poate transforma într-un rezultat legislativ care, în loc să rezolve problemele acute ale pieței RCA, să aiba efecte adverse, nedorite de către nimeni", se arată într-un comunicat de presă al COTAR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4134 secunde