Greva de la Oil Terminal, declarată legală de judecători

1081
4
Greva de la Oil Terminal, declarată legală de judecători - grevalaoilterminal81331573558-1331846628.jpg

Articole de la același autor

Ieri, Tribunalul Constanța a judecat cererea formulată de conducerea SC Oil Terminal SA prin care se solicita încetarea grevei declarate de angajații societății. La instanța de judecată, s-au prezentat aproape 100 de muncitori, iar Jandarmeria a mărit efectivele în zonă pentru a preveni un eventual incident.
Cei șase martori care au fost audiați ieri pentru ca judecătorii să-și dea seama dacă există motive pentru ca greva să fie suspendată, printre care și liderul de sindicat Aurel Gheorghe, au declarat că acțiunea muncitorilor nu a avut drept efect oprirea întregii activități a societății și nu s-a pus în pericol în niciun moment viața ori sănătatea oamenilor. Singura pierdere, firească de altfel în cazul unui conflict de muncă, este de ordin economic și de imagine, au mai declarat aceștia.
Aurel Gheorghe le-a explicat judecătorilor toate etapele pe care le-a urmat până la intrarea în grevă și tot ceea ce s-a petrecut după aceea. El a negat că ar fi făcut presiuni asupra persoanelor negreviste pentru a adera la grevă. De altfel, martorii audiați, ieri, de instanță au declarat că, deși mare parte din muncitori se aflau în grevă, aceștia, dacă a fost nevoie, și-au desfășurat activitatea acolo unde a necesitat intervenția lor.
După ce s-au finalizat dezbaterile, judecătorii au decis respingerea cererii formulată de Oil Terminal. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs, în termen de 10 zile.

După ce instanța s-a pronunțat, directorul Oil Terminal, Silviu Ioan Wagner, a trimis un comunicat de presă prin care spunea că "urmare a faptului că societatea Oil Terminal a pierdut procesul în instanță privind greva sindicaliștilor, conducerea societății a invitat liderii sindicatului la reluarea negocierilor privind acordarea creș-terii salariale de 3,4%".

Comentează știrea

fenomen
16 martie 2012
greva legala

ministerul cat mai asteapta sa demita aceasta scursura a societatii care nu mai stie ce sa minta in presa?

wagner
16 martie 2012
demisia

wagnere fa si ultimul gest pentru oil terminal si dati demisia nu te mai agata de scaun -dute unde tie locul la palazu

greva
16 martie 2012
penal

Cheltuielile de judecata ar trebui suportate de wagner din buzunar!!!

PORTUARU
16 martie 2012
WIS

daca wagner si gasca lui mai ramanea la conducerea societatii o falimenta 100% cum se face ca avem 40 de soferi ,10 la resurse umane,6 la juridic,10 la mentenanta ,6 la audit ,cate 2 sefi de schimb pe tura si am 2 oameni la rampa unde acolo este principala activitate din societate si de unde vin banii .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8139 secunde