Haine „de firmă”, vândute pe net! Percheziţii la locuinţele a două persoane

198
Haine „de firmă”, vândute pe net! Percheziţii la locuinţele a două persoane - politiaperchezitie1698911735-1716981918.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii au efectuat, miercuri, două percheziţii la persoane care, din 2022 până în prezent, prin intermediul unor reţele de socializare, ar fi oferit spre comercializare obiecte vestimentare purtând mărci consacrate notorii susceptibile a fi contrafăcute.


În cadrul acţiunii Jupiter, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Satu Mare, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din sectoarele 5 şi 6 Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, au efectuat două percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, la adresa de domiciliu a două persoane, de 34, respectiv 46 de ani, din municipiul Bucureşti", informează IGPR.


În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate însemnate cantităţi de produse vestimentare inscripţionate cu denumirile unor mărci înregistrate. Totodată, au fost descoperite o serie de AWB-uri care atestă modalitatea de distribuire a produselor expuse spre vânzare în mediul online.


Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi tragerii la răspundere a persoanelor cercetate.
„Pentru administrarea probatoriului în cauză, poliţiştii au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale”, arată sursa citată.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul specialiştilor din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5551 secunde