Handbalistul Alexandru Viorel Șimicu a accidentat două studente

468
1
Handbalistul Alexandru Viorel Șimicu a accidentat două studente - accident7-1384363324.jpg

Articole de la același autor

Handbalist timișorean Ale-xandru Viorel Șimicu, de 25 de ani, component al HCM Con-stanța, a lovit două tinere pe o trecere de pietoni din municipiul Constanța. Ieri, în jurul orei 13.00, handbalistul aflat la volanul unui Alfa Romeo, cu numere de Timișoara, rula pe B-dul Mamaia, spre stațiune, iar, potrivit polițiștilor de la Rutieră, în dreptul trecerii de pietoni nu a acordat prioritate celor două tinere care se angajaseră în traversarea străzii.

Tinerele accidentate sunt studente, ambele în vârstă de 19 ani, Iulia Mariana Nicolai și Virginia Cristina Oprea. Ele au fost rănite ușor, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, stabilindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice. El le-a spus polițiștilor că circula în paralel cu o altă mașină, care a mărit viteza la un moment dat, iar tinerele s-au strecurat prin spatele ei, neavând timp să le observe.

Handbalistul este cercetat, acum, pentru vătămare corporală din culpă, iar permisul auto i-a fost oprit pentru cercetări. 

Comentează știrea

Oare de ce ?
14 noiembrie 2013
In fiecare zi aceeasi problema....O tanara ucisa pe trecere , o studenta lovuta pe trecere , o femeie lovita pe trecere , doua studente lovite pe trecere ....

Eu cred ca tinerele astea si in general femeile au o problema serioasa , in 90 % din cazuri femeile sunt victime pe trecere !

Articole pe aceeași temă

Joi, 14 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Accident în intersecție
Joi, 14 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Accidentată pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 0.4706 secunde