Hoții au dat atacul la panourile parazăpadă de la ieșirea din pădurea Murfatlar

1304
Hoții au dat atacul la panourile parazăpadă de pe marginea DN3, care se aflau amplasate la ieșirea din pădurea Murfatlar spre comuna Ciocârlia. Șeful districtului Drumuri Naționale - Secția Cobadin a sesizat polițiștilor din localitate faptul că, în perioada 18.02.2011 - 21.02.2011, per-soane necunoscute au sustras 82 de panouri parazăpadă din zona amintită.
În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din Murfatlar, în cooperare cu cei de la Transporturi Feroviare, au fost identificați Suat Mustafa, de 32 de ani, și Florin Slabu, de 30 de ani, ambii din comuna Valu lui Traian, ca fiind suspecți de comiterea faptei.
Indivizii s-au folosit la comiterea furtului de o autoutilitară cu platformă, condusă de Suat Mustafa, în condițiile în care acesta nu poseda permis de conducere. Mai mult decât atât, polițiștii au stabilit că panourile au fost transportate în localitatea Poarta Albă, în vederea comercializării la un centru de achiziții a deșeurilor feroase. Din fericire, bunurile au fost recuperate și predate reprezentanților Districtului Drumuri Naționale Cobadin.
Cei doi suspecți sunt cercetați în stare de libertate pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și, în cazul lui Mustafa, și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5416 secunde