Hoții care au fost prinși după ce s-au tras focuri de armă au ajuns în arest

1742
Magistrații de la Judecătoria Constanța au emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pe numele lui Tenur Suliman, de 33 de ani, Niat Memet, de 29 de ani, Ancer Izmail, de 28 de ani, și Beinur Memet, de 24 de ani, toți din Constanța.
Cei patru sunt acuzați de furt calificat și au fost prinși după o urmărire ca în filme pe mai multe străzi din Constanța.
Duminică, în jurul orei 15,30, mai mulți polițiști din cadrul Secțiilor 1 și 2, dar și ofițeri ai Poliției Mamaia și ai Poliției Rutiere au fost mobilizați pentru prinderea a patru indivizi despre care existau informații că au spart mai multe mașini, parcate la ieșirea din stațiunea Mamaia spre Năvodari.
Imediat după ce au dat atacul la ultimul autoturism, de unde au sustras mai multe genți, hoții s-au urcat într-o mașină Dacia Logan, de culoare roșie, și au demarat în trombă spre Constanța. Polițiștii au pornit pe urmele lor. Ajunși în dreptul City Park Mall, de pe bulevardul Lăpușneanu, din Constanța, oamenii legii au tras primul foc de armă, de avertisment, în plan vertical.
Cei patru tineri nu s-au lăsat însă intimidați și și-au continuat goana, virând pe strada Soveja, spre Delfinariu, iar apoi din nou pe bulevardul Mamaia, încercând să ajungă în Piața Chiliei. Pe drum, polițiștii au fost nevoiți să mai tragă alte trei focuri de avertisment, unul dintre ele fiind îndreptat spre mașina cu care fugeau, pe care au atins-o, la bara din spate.
În cele din urmă, oamenii legii au reușit să-i ajungă din urmă și să-i imobilizeze pe cei patru suspecți, înainte ca ei să ajungă în Piața Chiliei. Ulterior, tinerii au fost duși la Secția 2 , unde li s-au luat declarații și au fost identificați.
Potrivit anchetatorilor, Tenur Suliman, Niat Memet, Ancer Izmail și Beinur Memet sunt cunoscuți de polițiștii constănțeni ca hoți din autoturisme, având antecedente penale în acest sens.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6283 secunde