Hoții care au lăsat fără catalizatoare mașinile din Constanța, pe mâna Poliției

219
Hoții care au lăsat fără catalizatoare mașinile din Constanța, pe mâna Poliției - x-arestati-furt-calificat-1680178743.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 29 martie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale au identificat doi bărbați, de 41 de ani, respectiv 21 de ani, bănuiți de comiterea a patru infracțiuni de furt calificat.

Astfel, la data de 5 ianuarie, aceștia ar fi sustras sistemul catalitic al unui autoturism parcat pe o stradă din orașul Năvodari. La data de 13 ianuarie, ar fi sustras sistemul catalitic al unui autoturism parcat pe o stradă din municipiul Constanța. Ulterior, la data de 15 ianuarie, ar fi sustras sistemele catalitice de la două autoturisme parcate în orașul Cernavodă, respectiv în municipiul Constanța.

Bărbatul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior, prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere care a fost admisă. Persoana a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Față de bărbatul de 41 de ani, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă în lipsă, pentru 30 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 29 Martie 2023
Stire din Eveniment : Ludovic Orban, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 0.463 secunde