I-a spart geamurile de la casă și i-a furat calul pentru că nu a vrut să facă întrecere cu căruța

512
I-a spart geamurile de la casă și i-a furat calul pentru că nu a vrut să facă întrecere cu căruța - fd9feaee224753f923d50254601e7b0e.jpg
Un bărbat din Medgidia s-a ales cu dosar penal pentru că nu a putut accepta refuzul unui vecin care nu a vrut să facă o întrecere cu căruțele.
Ibazer Amet, un împătimit al curselor de căruțe, din câte se vede, s-a întâlnit, miercuri noapte, cu doi amici, Toros Șakir și Atiș Regep. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, le-a propus celor doi să facă o întrecere de căruțe cu el, numai că a fost refuzat. Supărat că nu a putut să-și demonstreze în fața lor abilitățile de pilot cabalin cu atelaj anexat (eu am inventat-o), Schumacher de la Medgidia s-a răzbunat. Mai întâi a încercat să saboteze vehiculul concurenței, furându-i lui Toros Șakir calul (putere) și căruța. După ce a parcat atelajul rival în curtea sa, Amet s-a întors la locuința lui Șakir și a început să-i spargă geamurile de la casă.
În scurt timp, la fața locului au sosit forțele de ordine, care l-au dus pe neînțelesul pilot de căruțe la sediul Poliției. Prejudiciul, în valoare de 3.000 lei a fost recuperat și predat persoanei păgubite. Pe numele lui Ibazer Amet s-a întocmit dosar penal și va fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, violare de domiciliu și distrugere. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul va pleca, cel mai probabil, într-un turneu de călărie la Poarta Albă, unde va împărți celula cu câțiva armăsari sălbatici de-ai locului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4853 secunde