I-a tăiat gâtul fostei iubite, în timp ce aceasta vorbea la telefon cu actualul prieten!

248
I-a tăiat gâtul fostei iubite, în timp ce aceasta vorbea la telefon cu actualul prieten! - ambulanta1df6d7c332e-1352645941.jpg

Mihaela Chezan vorbea la telefon cu prietenul ei plecat în Germania, în momentul în care cineva a sunat la ușă. Clujeanca s-a dus să deschidă, apoi prietenul său din străinătate a auzit doar țipete și schimburi de replică. Speriat, bărbatul de 45 de ani a sunat un vecin pentru a-l trimite să vadă ce s-a întâmplat cu prietena sa.

Vecinii au relatat că presupusul criminal s-a cățărat pe o schelă metalică, a forțat geamul și a intrat în casă. Aceștia mai spun că victimei i-a fost tăiat gâtul, relatează Ziua de Cluj.

Victima a avut o relație de aproximativ doi ani de zile cu cel care i-a pus capăt vieții. Mama suspectului povestește că aceștia se despărțise de numai 2 săptămâni. Femeia s-a mutat în apartamentul noului ei iubit, apartament în care a și fost ucisă. Vecinii spun că aseară, suspectul a sunat la toate interfoanele, însă nimeni nu i-a răspuns. Așa a luat decizia urcării pe schela metalică, transmite evz.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Actual : O crimă a fost elucidată după 13 ani!
Pagina a fost generata in 2.2494 secunde