Iarna nu se dă bătută! Trafic îngreunat, ninsori și ploi VIDEO

445
Iarna nu se dă bătută! Trafic îngreunat, ninsori și ploi VIDEO - 1318848973ploisivijelii-1333952375.jpg
Ninsori abundente la munte, inundații în mai multe localități și temperaturi scăzute în aproape toată țara. Și traficul a fost îngreunat din cauza zăpezii căzute. Meteorologii au emis o atenționare cod galben de ploi și vânt, care va râmâne în vigoare până astăzi la ora 15.00, informează Realitatea.net.

O ploaie de câteva minute a inundat mai multe case, anexe și curti din localitatea constănțeană Tuzla. În plus, drumul național 39 a fost parțial blocat din cauza apei.

Iarna nu se dă bătută pe Valea Prahovei. Azi-noapte a nins abundent, iar vântul a suflat cu peste 50 de kilometri pe oră și a viscolit zăpada. Pe DN1, stratul de omăt a ajuns la trei cm, iar traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate.

Localnicii spun că nu se mai așteptau la ninsori abundente, mai ales că în ultimele două săptămâni a fost cald la munte. Ninsoarea i-a luat prin surprindere și pe șoferii care au trecut prin județul Bistrița-Năsăud. În pasul Tihuța traficul a fost îngreunat de zăpada depusă pe șosea.Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.345 secunde