ÎCCJ a decis și achitarea gărzilor de corp ale lui Becali

589
ÎCCJ a decis și achitarea gărzilor de corp ale lui Becali - ghimpelebecali-1319029224.jpg
Secția Penală a ÎCCJ a decis, astăzi, achitarea lui George Becali și a celor patru gărzi de corp ale lui, Ștefan Dediu, Otto Zmărăndescu, Marcel Popa și Niculaie Dumitrașcu, pentru lipsire de libertate, în dosarul privind sechestrarea celor trei bărbați care ar fi furat autoturismul europarlamentarului.
În dosarul în care Secția Penală a ÎCCJ a pronunțat astăzi decizia pe fond, Becali a fost arestat preventiv aproximativ trei săptămâni, în luna aprilie 2009.
De asemenea, și polițistul Romulus Dumitrescu a fost achitat pentru complicitate la lipsire de libertate și favorizarea infractorului.
Motivul reținut de instanța supremă pentru achitare a fost că faptei îi lipsește unul dintre elementele constitutive ale infracțiunii.
Pe de altă parte, instanța supremă a decis să îl condamne la un an de închisoare cu suspendare pe Marcel Popa, gardă de corp a lui Becali, pentru uz fără drept de armă neletală. Hotărârea Secției Penale a ÎCCJ nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs la Completul de 5 Judecători, informează NewsIn.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Eu nu angajez homosexuali"
Pagina a fost generata in 1.172 secunde