Ieșire SCANDALOASĂ a senatorului PSD, Liviu Brăiloiu. I-a numit pe jurnaliști: "ciobanii ăștia"

1451
2
Ieșire SCANDALOASĂ a senatorului PSD, Liviu Brăiloiu. I-a numit pe jurnaliști:

Articole recomandate

Senatorul PSD, Tit Brăiloiu, a avut o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor prezenți la Comisia de Apărare din Senat.


După finalizarea lucrărilor în Comisie, jurnaliștii au mers către ministrul Apărării, Mihai Fifor, pentru o declarație de presă. Aflat în apropiere, Tit Brăiloiu s-a arătat foarte deranjat de prezența jurnaliștilor.

În timp ce ministrul Apărării se pregătea de declarații, Tit Brăiloiu a exclamat: nu ai ce cu "ciobanii ăștia". Fifor a auzit ceea ce spunea senatorul și chiar l-a încurajat să spună tare ceea ce are de spus.

Abordat de aceiași jurnaliști, inițial Tit Brăiloiu a încercat să nege, însă ulterior a recunoscut că i-a numit ciobani pe jurnaliști, scrie site-ul stiripesurse.ro


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Ca musca in fundul calului
21 noiembrie 2017
Tit Brailoiu,o musca in Parlament

Liviu Brăiloiu,o nulitate politica,un semianalfabet functional este nascut ,crescut si educat la Scoala lui Mazare.Brailoiu s-a bagat in vorba pe holurile Parlamentului ca musca in curul iepii ,din polictiseala,sau de foame.Jurnalistii nu aveau nicio treaba cu el.Astia sunt oamenii promovati de Draknea,liderul semianalfabetilor functionali.Niciunul nu trebuie sa se ridice cu intelectul mai sus de fundul lui Draknea(repetentul falos). De altfel acest limbaj este obisnuit in randul burgheziei rosii.Astia sunt "credinciosii" care plang pe umerii saracilor,astia sunt cei care se fotografiaza cu nevoiasii,astia sunt cei care dau ciocolata la copii saraci,pentru ca tot i-am pomenit azi.Sa ne aducem aminte de Mazare,care ne-a fost baci si ne-a educat inca din copilaria noastra.Sa ne aducem aminte ca Baciul ne-a spus la tribuna sa-l "pupam in cur", daca ceva nu ne convine la pesede sau la el.Atentie ! Cu panaramele astea trebuie sa vorbiti frumos,nu aveti voie sa-i jigniti ca iti sterge cineva comentariul sau patesti ce a patit saraca jurnalista Feri Predescu.Si azi plateste ca l-a jignit pe Mazare,preacinstitul.Va mai atentionez inca odata,nu aveti voie sa-i jigniti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1838 secunde