Directorii deconcentratelor numiți de PSD și prefectul Liviu Brăiloiu, cu demisiile pregătite

3418
1
Directorii deconcentratelor numiți de PSD și prefectul Liviu Brăiloiu, cu demisiile pregătite - 6fe8465bc8336111639bbb31d3162bc8.jpg
Înainte ca noul ministru al MAI, Vasile Blaga, să anunțe că prefecții numiți de către PSD au fost demiși, Liviu Brăiloiu își exprimase, ieri, intenția de a-și depune astăzi demisia din funcția de prefect al județului Constanța.
Tot ieri, președintele PSD Constanța, primarul Radu Mazăre, a declarat că toți directorii de deconcentrate susținuți de social - democrați vor demisiona
din funcții în zilele următoare.

"Având în vedere evenimentele precipitate de la București și având în vedere că eu sunt înalt funcționar public și am câștigat concursul de prefect, probabil în cursul zilei de mâine (n.r.-astăzi) îmi voi prezenta demisia spre primul ministru, urmând ca el să decidă", a declarat, aseară, Liviu Brăiloiu.
"Există foarte multe semnale și presiuni de la nivel central pentru fraudarea alegerilor, iar eu nu pot, în calitate de prefect, să girez aceste acțiuni care se întreprind deja", a mai adăugat el. "Presiunile vin dintr-o parte a Ministerului de Interne", a mai spus Brăiloiu, refuzând să detalieze acest subiect.
De asemenea, Liviu Brăiloiu a exclus posibilitatea de a fi numit subprefect în locul lui Claudiu Palaz, al cărui nume a fost avansat pentru fotoliul de prefect. "Nu pot să accept să fiu numit subprefect pentru că eu am concurat pentru postul de prefect la Agenția Națională a Funcționarilor Publici din București unde am susținut un concurs pentru funcția de prefect. Dacă voiam să fiu subprefect, mă prezentam pentru concursul de subprefect pentru că înscrierile au fost libere și deschise pentru orice cetățean al României", a menționat Brăiloiu.
Liviu Brăiloiu a făcut aceste declarații, aseară, pe când se afla alături de primarul Radu Mazăre la un eveniment organizat la Clubul de vară din Parcul Tăbăcăriei cu ocazia Zilei Internaționale a Pensionarilor.
După ce s-a lăsat adulat și pupat de vârstnici, Mazăre a făcut și el o serie de declarații privind situația politică actuală.
În calitatea sa de lider al social-democraților constănțeni, Radu Mazăre a susținut că toți directorii de la instituțiile deconcentrate, care au fost numiți din partea PSD-ului, în frunte cu prefectul, își vor da demisia.

"Nu este normal să rămână un director și să aplice politica unui guvern din care noi nu mai facem parte și în care noi nu credem", a argumentat el. Potrivit afirmațiilor sale, "probabil" că directorii vor pleca din fruntea instituțiilor pe care le conduc la începutul săptămânii viitoare.
Totodată, Mazăre a mărturisit că nu se aștepta ca președintele Traian Băsescu să semneze decretul de revocare a viceprim-ministrului și ministrului Administrației și Internelor, Dan Nica.

Comentează știrea

suspinatul
15 septembrie 2013
Tit Brailoiu

Liviu Tit Brailoiu este un mare mincinos si blestemele il urmaresc la orice pas.Tirziu foarte tirziu am descoperit ca intra in casa mea intrtinind relatii cu femeia cu care sint in concubinaj.Ba chiar si cu fica ei din alta casatorie pe care a si bagato la facultate ovidus .L-am cautat la hotelul palas unde nu a avut curajul sa dea ochi cu mine .La scurt timp m-a sunat ,Lasasem numarul la receptie.A mintit spunind ca e insurat si are copii.Da are copii cu multe femei si ca sa nu le platesca pensie alimentara le angajeaza pe respectivele feme in primarie.Nemernicul si astazi septembrie 2013 intra in casa mea .Bine inteles ca de vina e si femeia care pernite sa faca acest lucru si nu recunoaste nimic.Eun proverb nu intoarce vintul pomul cum intoarce curva omul.Nemernicul ma cunoaste bine pe mine stie cind sint plecat de acasa .Eu nu-l cunosc dar intimplarea a facut sa urc in lift cu el drumul lui era la casa mea .Am aflat mult mai tirziu cine era atunci.Intentionez sa-l chem la un test de paternitate .De va citi acest mesaj isi da seama cine sint si sa ma cheme.Stiu ca a fost iubitul doamnei Uzun sefa impozite si taxe primarie sorbona.Merge si pe acolo si-isi vede amanta.Astazi am vazut ca are multe masini ct-44 tit.ct 42 tit/ct 03 tit un mercedez alb cele tine in parcare din capatul strazi pescarul.Sint informat ca detine pistol pentru a se apara daca e prins intr-o casa.Asa ca ma rog la dumnezeul a tot puternic sa-l spulbere cum spulbera vintul pleava.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Septembrie 2009
Stire din Politică-Administrație : Slujesc un partid, caut doctrină
Pagina a fost generata in 0.3399 secunde