IGPR: 400 de posturi în Poliţia Română, scoase la concurs

4455
IGPR: 400 de posturi în Poliţia Română, scoase la concurs - posturi-scoase-la-concurs-1710517484.jpeg

Articole de la același autor

Poliţia Română anunţă scoaterea la concurs a 400 de posturi de agenţi şi ofiţeri, precum şi de personal contractual, prin încadrare directă, din sursă externă şi reîncadrare.


Înscrierile se fac până la data 27 martie, ora 16,00, inclusiv în zilele nelucrătoare, a informat vineri IGPR, într-un comunicat de presă.


Posturile scoase la concurs vizează următoarele specialităţi:


* combaterea criminalităţii organizate, analiză şi profil al drogurilor - 15 posturi de ofiţer de poliţie, din sursă externă, în Bucureşti, Braşov, Craiova, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi şi Timişoara;


* criminalistică - 20 de posturi de ofiţer de poliţie, din sursă externă, în Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara;


* ordine publică - 10 posturi de ofiţer, prin reîncadrare, şi 147 de agent, dintre care 7 prin reîncadrare şi 140 din sursă externă, la IPJ Constanţa;


* reţinere şi arestare preventivă - 12 posturi de agent, dintre care 2 prin reîncadrare şi 10 din sursă externă, la IPJ Constanţa;


* Poliţie rutieră - 94 de posturi de agent, dintre care 5 prin reîncadrare şi 89 din sursă externă, la IPJ Constanţa;


* conductor câini - 60 de posturi de agent de poliţie, din sursă externă, la nivel naţional;


* Poliţie transporturi - 32 de posturi de agent, dintre care 6 prin reîncadrare şi 26 din sursă externă, la IPJ Constanţa;


* secretariat, documente clasificate şi arhivă - 10 posturi de personal contractual, din sursă externă, la IPJ Constanţa.


În perioada 5 - 15 aprilie, se va desfăşura proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice, în funcţie de posturile scoase la concurs, dacă este prevăzută o astfel de examinare.


La data de 20 aprilie, este programată proba scrisă, susţinută printr-un examen tip grilă.


Pentru posturile de conductor câine anunţul de concurs va fi publicat în perioada următoare, iar acesta va conţine condiţiile de înscriere, probele de concurs şi calendarul de desfăşurare.


Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor se regăsesc pe portalul HUB de servicii publice, la adresa: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/index. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4005 secunde