IGSU: 30 de pompieri români participă în Grecia la stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată din zona Kouvaras

218
IGSU: 30 de pompieri români participă în Grecia la stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată din zona Kouvaras - 34763057566770725206728323300883-1689600645.jpg

Articole de la același autor

Peste 30 de pompieri participă, luni, în Grecia, la stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată din zona Kouvaras, informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).


“În urmă cu puţin timp, pompierii români dislocaţi în Grecia au primit, de la ofiţerul de legătură al autorităţilor elene, misiunea de a se deplasa în zona Kouvaras, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată. Peste 30 de pompieri cu patru autospeciale de stingere, o autocisternă cu capacitatea de 30 de tone cu apă şi două autospeciale de teren sunt în drum spre locaţia indicate”, a precizat IGSU.


Suprafaţa pe care se manifestă incendiul este considerabilă, terenul fiind acoperit de vegetaţie uscată şi arbuşti. Propagarea rapidă a arderii este favorizată de vânt şi de temperaturile ridicate, a indicat IGSU.


“Colegii noştri acţionează în zona repartizată de omologii eleni atât pentru lichidarea arderii, cât şi pentru a proteja clădirile aflate în apropiere”, a completat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.


Autorităţile elene au repartizat la locul incendiului mai multe maşini de stingere, inclusiv resurse aeriene, pompierii români acţionând în sprijinul acestora. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.585 secunde