Titularizare 2023. Mâine se afișează rezultatele probei scrise

1272
Titularizare 2023. Mâine se afișează rezultatele probei scrise - x-rezultate-titularizare-1689600427.jpg

Articole de la același autor

Potrivit calendarului oficial, marți, 18 iulie, vor fi afișate rezultatele probei scrise de la concursul de Titularizare 2023.

Reamintim că la proba scrisă care a avut loc miercuri, 12 iulie, s-au înscris 1.071 de candidați din județul Constanța.

Pentru a putea participa la ședințele de repartizare, candidații trebuie să obțină minimum nota 7 la proba scrisă de la Titularizare 2023. Totodată, pentru a deveni suplinitori, candidații trebuie să obțină cel puțin nota 5.

După cum deja se știe, din cauza grevei care a avut loc la finele anului școlar, cu o lună înainte de proba scrisă a concursului de Titularizare 2023, Ministerul Educației a modificat, prin ordin de ministru, metodologia pentru mobilitatea profesorilor. Inspecția la clasă a fost eliminată și au rămas doar probele practice și orale.

Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) în data de 18 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de 19 iulie, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene în data de 26 iulie. Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice de repartizare organizate de inspectoratele școlare în zilele de 27 și 28 iulie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.238 secunde