Imagini șocante! Prim-procuror român și familia sa, MORȚI în urma unui accident rutier

624
Imagini șocante! Prim-procuror român și familia sa, MORȚI în urma unui accident rutier - accidentslovenia-1436876981.jpg

Articole recomandate

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Flavius Chiș, a decedat, în urma unui accident rutier petrecut pe o autostradă din Slovenia. În accident și-au mai pierdut viața soția, fiul său, în vârstă de 5 ani, și soacra acestuia.


Potrivit presei slovene, accidentul a avut loc în apropiere de Ljubliana, pe autostradă, unde autoturismul în care se afla Falvius Chiș, împreună cu familia sa, a fost izbit de o autocisternă condusă de un șofer care a fugit de la fața locului și care este căutat de polițiști.



ț




Procurorul Flavius Chiș urma să se întoarcă în 15 iulie la serviciu, atunci când urma să-și preia noua funcție, ocupată prin concurs, de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Soția procurorului era angajată a Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad. Procurorul și familia să se întorceau din concendiu, când, brusc, viețile le-au fost curmate.


Sursa foto: www.aradon.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Septuagenar lovit de o mașină
Joi, 09 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Pieton lovit de mașină
Pagina a fost generata in 0.5396 secunde