IMAGINILE INCENDIULUI DEVASTATOR DIN MAMAIA / O femeie a ars de vie și șapte magazine au fost distruse

2440
5

O femeie a murit carbonizată, șapte magazine au fost distruse și marfă de mii de euro a fost mistuită de flăcări. Acestea sunt urmările celui mai violent incendiu izbucnit în stațiunea Mamaia, în ultimii ani. Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a descoperi
de ce s-a stârnit focul.

Incendiul puternic, izbucnit în noaptea de duminică spre luni, în stațiunea Mamaia, în apropierea Cazinoului, a lăsat o imagine dezolantă: funingine, cadre metalice și stâlpi de iluminat arși, magazine și aparatură arsă, marfă dispărută în flăcări. Ieri, imediat după ce pompierii și-au terminat treaba, locul a fost împrejmuit de polițiști și au intrat în "scenă" experții Serviciului Criminalistic din cadrul Poliției Constanța. Este de datoria lor să afle, după ce pompierii le vor spune cu exactitate cauza ce a dus la izbucnirea incendiului, dacă a fost o mână criminală. Mai ales că, dincolo de pagubele materiale, o femeie a murit arsă de vie, într-unul dintre magazine.

S-au luptat ore bune cu flăcările
Pompierii au fost anunțați de izbucnirea incendiului în jurul orei 2,30, de cei care, la ora aceea, petreceau în zonă. Flăcările au fost observate când deja mistuiau o alimentară, iar până la intervenția pompierilor s-au extins la alte unități, un alt magazin alimentar și unul cu articole de plajă, care au fost distruse în întregime. Alte patru spații, unde se aflau un magazin cu suveniruri și cadouri, unul de îmbrăcăminte, o patiserie și un laborator foto au ars parțial.
La fața locului au ajuns trei echipaje de pompieri, care s-au luptat aproape trei ore pentru a lichida incendiul care se extinsese pe mai bine de 200 de metri pătrați.
Abia dimineață, după ce au stins focul, oamenii legii au găsit într-un grup sanitar al unuia dintre magazine, o victimă carbonizată. De la reprezentanții unității sanitare au aflat că este vorba despre o femeie de 49 de ani, mama proprietarului societății, care mai rămânea peste noapte pentru a păzi marfa.
Trupul carbonizat a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit reprezentanților Poliției Constanța, din primele cercetări, se pare că incendiul ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit, apărut în magazinul unde a fost găsit cadavrul. În urma cercetărilor urmează să se stabilească dacă va fi cineva tras la răspundere atât pentru moartea femeii, cât și pentru pagubele materiale, estimate la aproximativ 100.000 de euro.



Comentează știrea

leafa mizera
11 septembrie 2012
Blesteme !

Bani , bani , bani......si iar bani ! Salarii , IOC !

dna tace
11 septembrie 2012
cum a luat gica slabu 50 magazine,cinema progrsul-falsuri

de ce tace dna-un fost tobosar la zorile a ajuns miliardar in euro-cazuri cusu,ciote,dan cornel -antefata general militian bogdan-sef economic,george despina cu palaz claudiu nepot deliorga cristian ,fin procuror dragomir matei- cu stuparita -verisoara au dat zeci case cu acte false prin instante-nu mergea la 2 termene consecutive ca sa piarda-au falsuri sin bucuresti si brasov-lac mamaia-vila pcr-terenuri cu italian -mafie-dna ii apara corupta ca si sri-magazinele faleza sint ale lui gica slabu-ia chirii milioane euro-nu are aviz psi-nu hidranti,nu pereti bca--al quida cod sri

Unu
11 septembrie 2012
Mana criminala

Stiu magazinul. Aveau cele mai mici preturi din Mamaia. Este razbunarea machidonilor imputiti care au incalecat statiunea. Dar vor sfarsi si ei tot asa.

cata
15 septembrie 2012
targu erotic

O fi fost rasplata lui Dumnezeu pt. ca s-a facut un targ erotic in Mamaia... nu stiu pe unde, si s-a facut si reclama pe strada (degeaba)

cornel
13 martie 2013
razbunare nu accident!

degeaba zic pompierii ca e de la scurt, daca pe internet apare filmare cum era foc pus la usa magazinului! cu cateva zile inainte de accident unul din vecini a zis ca le da foc, si dupa vin pompierii si zic ca e scurt?! dece nu a facut scurt toata vara, sau verile trecute?! face scurt cand numai sunt frigidere in prize? sa explice pompierii, nu sa zica ca e scurt cum fac de fiecare data, la ei un incendiu e de la scurt si gta!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.308 secunde