Incendii în municipiul Constanța. O bătrână a refuzat să iasă din casă!

189
Pompierii ISU Dobrogea au intervenit pentru stingerea a două incendii izbucnite la două locuințe din municipiul Constanța. 


Primul incendiu s-a iscat din cauza unui jar căzut pe un obiect inflamabil, la un apartament situat la parter, pe strada Revoluției, lângă Piața Ovidiu. Două autospeciale de stingere de la Detașamentul "Fripis" au intervenit, iar până la sosirea pompierilor, toate persoanele s-au autoevacuat, mai puțin o bătrână care locuia la etajul 2 și care refuza să-și părăsească locuința. Aceasta a fost convinsă de autorități să iasă din apartament, întrucât exista riscul extinderii incendiului. La locul intervenției a sosit și un echipaj SMURD C, însă, din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 


Cel de-al doilea incendiu s-a propagat la acoperișul unei case situate pe strada Jupiter nr. 7, din municipiul Constanța. La fața locului s-au deplasat două autospeciale, care au reușit să stingă la timp incendiul pentru a limita pagubele. Potrivit reprezentanților ISU "Dobro-gea", incendiul a izbucnit din cauza unui scurt-circuit. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2847 secunde