Incendiu în Piața Roșie, din cartierul Poarta 6. Supermarket închis o săptămână!

285

Articole de la același autor

Cartierul Poarta 6 al municipiului Constanța s-a umplut de fum, în noaptea de duminică spre luni, 24 spre 25 ianuarie, în jur de 1.30. Localnicii s-au alarmat, căci fumul gros ieșea din incinta supermarketului „Polar”, aflat în incinta Pieței Roșii. Imediat, au fost alertați pompierii, iar la fața locului au ajuns patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Mai bine de două ore s-au aflat militarii la fața locului, pentru a stinge flăcările și pentru a se asigura că nu se propagă la blocurile din vecinătate. De altfel, în urma incendiului a ars, în proporție de 20%, un autoturism parcat în apropierea magazinului.

În urma celor întâmplate, ISU Dobrogea a anunțat că a ars acoperișul unității comerciale în proporție de 30%, iar marfa din interior a fost distrusă în întregime. Reprezentanții magazinului îi contrazic însă, spun că marfa nu a fost afectată, dar unitatea urmează să fie închisă o săptămână, pentru curățenie. „În urma unui mic incendiu, izbucnit din motive pe care le analizăm, o parte din acoperișul magazinului a fost distrus. Interiorul magazinului și marfa nu au fost afectate. Estimăm să redeschidem cam într-o săptămână”, au arătat proprietarii „Polar”.



Pe de altă parte, în ceea ce privește cauza izbucnirii incendiului, militarii spun că, din primele cercetări, preliminare, de vină ar fi un scurtcircuit. Proprietarul magazinului crede însă că focul a pornit din containerul de cartoane, care este în exteriorul clădirii, într-o laterală, ulterior extinzându-se la unul din pereții unității alimentare.

Cauza exactă care a dus la producerea incendiului urmează să fie stabilită în urma unei anchete. Reamintim că în urmă cu doi ani un alt incendiu a izbucnit în Piața Roșie, afectând o croitorie și două magazine, printre care și „Polar”. 





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 27 Decembrie 2020
Stire din Economie : Accidente şi incidente pe mări şi oceane
Duminică, 15 Noiembrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.5397 secunde