Închisoare pe viață pentru uciderea unui polițist! Carmen Dan vrea pedepse mai mari și pentru ultraj

286
6
Închisoare pe viață pentru uciderea unui polițist! Carmen Dan vrea pedepse mai mari și pentru ultraj - ultraj-1514968855.jpg

Articole recomandate

Închisoare pe viață pentru uciderea unui polițist. Asta cere Ministerul de Interne, care vrea pedepse mai aspre pentru ultraj. Potrivit unor surse Realitatea TV, ministrul Carmen Dan l-a chemat la discuții pe această temă pe șeful de la Justiție, Tudorel Toader.


Ministrul Carmen Dan l-a chemat pe Tudorel Toader la MAI, pentru a discuta noul proiect de majorare a pedepselor pentru ultraj, însă ministrul și-a delegat atribuțiile către un secretar de stat până săptămâna viitoare.

Ministerul de Interne cere închisoare pe viață pentru uciderea unui polițist sau judecător. Se propune, de asemenea, sancționarea cu închisoarea pentru ultraj, nu doar amendarea ca în prezent.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, consideră că polițistul "merită și trebuie" să fie apărat de lege, motiv pentru care propune și susține înăsprirea pedepselor pentru ultraj.

Încă din vară, MAI a anunțat că propune Ministerului Justiției, în contextul amendării Codului penal în vigoare, introducerea pedepsei cu închisoarea pentru ultraj și ultraj judiciar.

Potrivit MAI, atât în plan individual, al personalului din structurile de ordine publică, cât și în plan organizațional și instituțional, infracțiunea de ultraj "determină erodarea încrederii și scăderea respectului față de instituțiile de aplicare a legii.


Comentează știrea

bechir
3 ianuarie 2018
pedepse pt politisti?

cand un angajat al mai da doua declaratii false in numele persoanelor vatamate, ce pedeapsa primeste? in jud. constanta la topraisar agentul care le-a dat a fost promavat in functie, sef de post la cerchezu. asta da justitie, iar procurorul de la mangalia nu gaseste vinovatul ,dar stie cine e (coruptie)

GUTU
1 februarie 2018
pedepse

DA SINT DE ACORD CU PEDEAPSA DAR PTR POLITISTII CARE ISI FAC CINSTIT MESERIA.PTR INFRACTORII IN UNIFORMA DE POLITIST NU.

mia
6 martie 2018
Dumnezei ca si Dr.Mihai Lucan

este dictatura si rasism de ce un politist sa aibe ultraj adica este mai presus de lege, haina de politist sau popa nu te face sfant as cum un politist agreseaza fizic si verbal o persoana daca se constata infractiune trebuie sa ea aceeasi pedeapsa ca si un civil ce agreseaza un politist, pai noi avem politisti imuni, judecatori,procurori imuni parlamentari imuni, politicieni imuni deci 5 milioane aproape de imuni , nu nu este corect imunitatea nu trebuie sa eziste deloc , bun poate ca nu il poti aresta pe loc fara probe dar obligatia legala sa vina sa fie intergat si apoi judecat daca este vinovat de ce nu in fond daca esti politist sau procuror , judecator, politicin, parlamentar , ai voie sa omori, violezi,furi,inseli. Dumnezei ca si Dr.Mihai Lucan, Ingeri Morti Mengelevi.

mia
6 martie 2018
Boieri si sclavi

pai sa inceapa cu decapitarea politistului pedofil sau fostului sef de la circulatie pe romania care a condamnat persoane la inchisoare si ia amendat ca nu aveau carnet el neavand carnet de conducere niciodata dar avea unul fals si conducea coloane oficiale , si ar putea sa inceapa si cu Oprea Gen Ismana si toti sefi Politistului motorist mort intr=o groapa tot a politiei in care mor mii de oameni pe zi si nu se misca nimic decat daca mor javrele sistemului politisti, judecatori procurori cei din statul mafiot sau paralel.Boieri si Sclavi. Moguli si sclavi, Smecheri si Fraieri, Ciobai si Oi .

mia
6 martie 2018
Iartai pe tablagi omoara poporu ca merge

Sa inceapa si cu sefi de la Tigareta 1,2,3,4, din Mai Mapn SRI SIE SPP si cu Seful de la BCCO TImis care fura bratari de aur in aieroporturi iti dai seama ca asa face si dosarele ii salveaza pe interlopi fiin obsedat de aur si executa pe victime, ca si ministra, asta in romania sant asa de retardati mintal ca si popor ca acepta manifestari de tara bananiera cu sefi de trib dicatatori si retardati mintali. De ce nu le da voie sa impuste si lumea fara somatie, iar daca greseste tinta si omoara publicul sau nevinovati sa se scuze frumos si sa fie iertat si avansat ca badigardul personal a lui Johannis care a omorat un om cu masina si a primit imunitate la asasinate este calaul personal a lui Johannis.DAr pe politisti criminali cine ii executa sau ii iertam ca au obraz gros de spagari si linge blide la interlopi si proxeneti de minore???Iartai pe tablagi omoara poporu ca merge

mia
6 martie 2018
Sa inceapa cu exemplu personal

sa in ceapa cu cei 1000 de angajati din minister de la bucuresti cand a fost Colectiv cu Generali Colonei Mai si sefi de sectoare , motiv 100 morti civili nevinovati asasini sefii din minister si Capitala din MAI. Cand ii decapiteaza , sau ii pune la dospit sa mai omoare oameni???Sa inceapa cu exemplu personal, cu ea si cu oameni ei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3805 secunde