Individ din Ovidiu, ARESTAT după ce a LOVIT un POLIȚIST

284
Individ din Ovidiu, ARESTAT după ce a LOVIT un POLIȚIST - xultrajpolitist-1671521989.jfif
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au propus arestarea preventivă a unui individ din Ovidiu, care a agresat un agent de polițit, sub acuzația comiterii infracțiunii de ultraj.

Potrivit anchetatorilor, sâmbătă, 17 decembrie, în jurul orei 07:43, „în timp ce persoana vătămată R.A.V., agent în cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu, efectua serviciul pe o stradă din localitatea Ovidiu şi întroducea în autospeciala de poliţie o persoană ce urma a fi condusă la sediul organului de poliţie, inculpatul M.M. a venit prin spatele acesteia, a îmbrâncit-o cu putere şi a lovit-o cu pumnul în umărul stâng”.

Magistrații Judecătoriei Constanța au admis propunerea procurorului de caz, iar suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4802 secunde