MITĂ de 1.000 de lei pentru o poliță RCA expirată, în fața Gării Constanța

404
1
MITĂ de 1.000 de lei pentru o poliță RCA expirată, în fața Gării Constanța - xmita-1660809844.jpg

Articole de la același autor

Marți, 16 august, în jurul orei 12.30, un polițist din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în stația C.F. Constanța. Acesta a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, condus de un bărbat, iar din declarația verbală a a șoferului, polițistul a constatat faptul că bărbatul în cauză nu deținea documentele autoturismului asupra sa. În urma verificărilor în bazele de date a rezultat că polița de asigurare obligatorie este expirată din luna ianuarie a anului 2022, faptă care atrage o sancțiune contravențională, precum și reținerea certificatului, respectiv a plăcuțelor de înmatriculare.

În timpul completării procesului verbal de contravenție, conducătorul auto s-a deplasat la autospeciala de poliție, fără ca polițistul să știe, punând în torpedou suma de 1.000 de lei. Ulterior, bărbatul i-a solicitat agentului de poliție să îi aplice un avertisment sau să considere că nu a văzut nimic.

Agentul de poliție a anunțat imediat eșalonul superior, ulterior fiind contactat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, care a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Comentează știrea

Bravo
18 august 2022
Foarte Bine

E mai simplu si lipsit de griji sa intrii in legalitate. 1000 lei e echivalentul RCA-ului pe 1 an. Prin absurd, chiar daca ar fi mers cu spaga, tot nu e afacere. Sa dai de 2 ori spaga, asta in caz in care inca predomina coruptia, esti in pierdere deja. Nu-i mai bine sa fi corect ? cu avantaje pt. toti. (si tie ca persoana, si pt. soc. de asig., bugetul statului, adica pt. toti)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1667 secunde