Un polițist mai „special”. A băut, a adormit pe stradă și a pierdut documente cu informații despre 400 de persoane

187
Un polițist mai „special”. A băut, a adormit pe stradă și a pierdut documente cu informații despre 400 de persoane - politist-1660571080.jpg

Articole de la același autor

Un ofiţer de poliţie, în vârstă de 49 de ani, din regiunea Hyogo (vestul Japoniei), a băut peste măsură, a vrut să plece, dar a adormit pe stradă. Și pentru ca problema să fie și mai mare, a pierdut și geanta cu documente ce conțineau informații despre 400 de persoane, potrivit Realitatea.net


Un poliţist japonez care a băut prea mult a adormit pe stradă şi a pierdut documente de anchetă care conţineau date cu caracter personal privind aproximativ 400 de persoane, inclusiv un suspect de crimă, au anunţat luni poliţia şi presa locală, relatează AFP.

Ofiţerul de poliţie, în vârstă de 49 de ani, din regiunea Hyogo (vestul Japoniei), a pierdut o geantă care conţinea documentele între orele 23:00 vineri seară şi 05:00 sâmbătă dimineaţă, a declarat luni un oficial al poliţiei locale.

Documentele conţineau numele şi adresele unor persoane implicate în cercetări penale, a precizat el, fără a oferi alte detalii.

Potrivit mass-media japoneze, citând oficiali ai poliţiei, ofiţerul în cauză a ieşit să bea cu colegii şi a adormit pe stradă în drum spre casă.

Când s-a trezit, în apropierea unei gări, nu a mai găsit geanta cu documentele care conţineau informaţii personale despre aproximativ 400 de persoane, inclusiv un suspect de crimă, potrivit mass-media.

Nu este prima dată când funcţionari sunt puşi în dificultate după consumul de băuturi alcoolice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1596 secunde