VIDEO: Polițist surprins dormind în mașina de serviciu: "Așteptăm să avem o misiune”

257
VIDEO: Polițist surprins dormind în mașina de serviciu:
Un polițist a fost surprins dormind în mașina de serviciu, în timp ce un alt agent, aflat în autoturism, se juca pe telefon. Cei doi au fost găsiți într-un pasaj, feriți de ochii lumii. Întrebați de un cetățean despre activitățile lor, oamenii legii au răspuns că... așteaptă misiuni. Potrivit Realitatea.net Incidentul ar fi avut loc zilele trecute, sub un pod din Sectorul 1, unde polițiștii rutieri din București obișnuiesc să parcheze pentru odihnă. Un șofer care a trecut cu mașina pe lângă o autospecială a Brigăzii Rutiere, a observat că agentul care stătea la volan părea să fi ațipit.

„Somnicul e bun? Somnul, somnul e bun?”, a întrebat cetățeanul, în timp ce polițistul descumpănit părea că nu-l aude.

„Ce somn? S-a întâmplat ceva?”, a răspuns, în cele din urmă, agentul.

Cetățeanul a scos telefonul și a început să filmeze. Inițial, acesta a claxonat, însă polițistul din mașină a rămas fără reacție. 


Apoi, colega sa, care a început să zâmbească, l-a înghiontit ușor și l-a făcut atent spre omul care îl filma.


„Păi doamna e pe telefon, tu dormi”, a replicat cetățeanul care filma.

„Așteptăm să avem o misiune”, a explicat polițistul rutier.


@alxfilip79 La modul superficial, poate părea hate sau doar o fază amuzantă. Doar că între timp, pe șoselele din România mor zilnic 5 oameni în accidente rutiere. Cifră care ar putea fi redusă prin implicarea Poliției Române. Nu prin somnic. #safety #defensivedriving #besmart #politiaromana ♬ original sound - Alex FILIP
Pagina a fost generata in 0.571 secunde