Trei polițiști de la Rutieră, trimiși în judecată după ce au luat mită de la doi avocați

465
Trei polițiști de la Rutieră, trimiși în judecată după ce au luat mită de la doi avocați - xpolitistiavocati-1649241748.jpg

Articole de la același autor

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus trimiterea în judecată, în două dosare distincte, a trei agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Sibiu – Serviciul Rutier, acuzați de luare de mită. Astfel, Eugen Vîlcică și Marius Giorgel Cruciatu, sunt acuzați într-un dosar, iar Eugen Vîlcică și Nicolae Tudosoiu, în cel de al doilea.

„În datele de 24 respectiv 31 octombrie 2020, cei trei agenți de poliție, organizați în două echipaje diferite de poliție, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ar fi primit în legătură cu exercitarea acestor atribuții sumele de 100 lei respectiv 200 lei, de la doi conducători auto (avocați), depistați în trafic că circulau cu o viteză mai mare decât cea maxim admisă. Sumele de bani menționate mai sus ar fi fost primite de inculpați după ce au aplicat celor doi participanți la trafic minimul sancțiunii prevăzute de legislație pentru abaterea comisă”, au transmis procurorii DNA.

Dosarele a fost trimise spre judecare Tribunalului Sibiu.

Față de cei doi avocați procurorii anticorupție au dispus renunțarea la urmărire penală pentru comiterea infracțiunii de dare de mită. De asemenea, ambii inculpați vor presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8889 secunde