Indivizi propuși spre arestare pentru proxenetism și trafic de persoane

296
Indivizi propuși spre arestare pentru proxenetism și trafic de persoane - ddd-1581070713.jpg

Articole recomandate

Procurorii DIICOT au reținut șapte persoane din Călărași, acuzate că au exploatat mai multe tinere pentru prostituție, printre acestea fiind și minore, transmite Agerpres. Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii din Călărași au reținut șapte inculpați pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism.

În cauză s-a stabilit că, în perioada iunie 2019 - februarie 2020, pe raza județului Călărași s-a constituit un grup infracțional organizat, format din 9 persoane, având ca obiect traficarea și exploatarea sexuală, prin recrutare, transportare, primire și determinare prin inducere în eroare la practicarea prostituției. În Membrii grupării au traficat sau au înlesnit practicarea prostituției în scopul obținerii de foloase materiale, a unui număr de șase persoane de sex feminin (trei dintre ele fiind minore).

Joi, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Călărași împreună au efectuat șapte percheziții domiciliare, pe raza județelor Călărași, Ilfov și a municipiului București, în urma cărora 21 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT - BT Călărași, în vederea audierii. Vineri, cei șapte inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului Călărași cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar față de o altă persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5886 secunde