Prins în flagrant cu șase kilograme de cannabis în mașină

188
Prins în flagrant cu șase kilograme de cannabis în mașină - ddd-1580120898.jpg

Articole recomandate

Un bistrițean de 37 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce în autoturismul său au fost găsite șase kilograme de cannabis, care fuseseră expediate din Spania prin intermediul unei firme de curierat, potrivit unui comunicat de presă remis, luni, de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), transmite Agerpres.

Conform sursei citate, pe 26 ianuarie, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a inculpatului T.A., în vârstă de 37 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la introducerea în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc. În cauză s-a stabilit că, pe 25 ianuarie, inculpatul a ajutat o persoană să introducă în România, prin intermediul unei firme de transport din Bistrița, o cantitate însemnată de cannabis, expediată din Spania.

În acest sens, s-a procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a inculpatului, după ce acesta a ridicat coletul. Acțiunea a avut loc în trafic, iar în mașină se mai afla, pe lângă bărbatul de 37 de ani, și o femeie de 35 de ani, ambii fiind domiciliați în comuna bistrițeană Șieu Măgheruș. În urma controlului efectuat, pe bancheta din spate a autoturismului a fost descoperit un bagaj, în care se aflau 12 pachete vidate cu cannabis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5911 secunde