ÎNFIORĂTOR: Copil ucis de prietenul său pentru o consolă XBOX!

500
ÎNFIORĂTOR: Copil ucis de prietenul său pentru o consolă XBOX! - ddd-1579505028.jpg

Articole recomandate

Un băiat în vârstă de doar 12 ani din orașul Orhei, Republica Moldova, a fost jefuit de o consolă de jocuri, apoi a fost ucis, relatează portalul Deschide.md, potrivid Digi 24. Agresorul este tot un minor, în vârstă de 14 ani. Acesta le-a spus anchetatorilor, inițial, că ar fi recurs la acest gest pentru că victima ar fi întreținut relații sexuale cu verișoara sa, dar ulterior a mărturisit că l-a ucis pe băiatul în vârstă de 12 ani pentru a-i fura o consolă de jocuri video.

"Victima i-a dat cu împrumut, mai demult, făptașului o platformă pentru jocuri XBOX, iar acesta refuza să i-o întoarcă. Pe parcursul zilei suspectul a ademenit victima pe teritoriul construcției pentru a-i întoarce bunul, însă a ucis-o cu sânge rece și a abandonat cadavrul. Platforma a fost ridicată astăzi de către polițiști din locuința suspectului", a spus o sursă sub protecția anonimatului, potrivit presei de la Chișinău.

Crima a fost comisă sămbătă, dar a fost anunțată abia în cursul zilei de astăzi în momentul în care adolescentul a încercat să ascundă cadavrul. Acesta a fost denunțat la poliție de mătușa sa. Potrivit medicilor legiști, victima a fost înjunghiată de 12 ori cu un cuțit de bucătărie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2987 secunde