INFORMAŢIA MOMENTULUI despre bărbatul condamnat la ani grei de închisoare, CARE A EVADAT deghizat în medic

2151
INFORMAŢIA MOMENTULUI despre bărbatul condamnat la ani grei de închisoare, CARE A EVADAT deghizat în medic - untitled-1652251292.jpg
Este informaţia momentului. Deţinutul condamnat la 23 ani închisoare pentru tâlhărie, care a evadat, miercuri, din Spitalul "Bagdasar Arseni", unde era internat pentru investigaţii medicale, a fost prins în zona Piaţa Matache de angajaţi ai Penitenciarului Rahova şi va fi dus la Secţia 4 Poliţie, au declarat, pentru AGERPRES, surse oficiale din cadrul unităţii de detenţie.


Potrivit acestora, deţinutul nu a opus rezistenţă.




Ştirea iniţială


Astăzi, în jurul orei 07:17 , deținutul DINCĂ ADRIAN CONSTANTIN în vârstă de 32 de ani , condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 23 de ani și 10 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată (234 NCP), clasat în regim maximă siguranță, a părăsit Spitalul “Bagdasar Arseni”din București, unde se afla internat pentru investigații medicale.


În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea Secției 15 și 26 Poliție, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi Secția Urmăriri din cadrul Direcției Generale a Municipiului București, cooperarea cu Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.


De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanțele procedurii evenimentului.


"Menționăm că părăsirea de sub escortă fără autorizare este asimilată evadării și se pedepsește conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.", anuţă reprezentanţii Penitenciarului Rahova. 


La momentul evadării, deținutul era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare bleumarin, tricou bleumarin, halat alb și mască chirurgicală și purta adidași de culoare neagră cu talpă albă.


Pentru orice informație cu privire la persoana în cauz, apelați numărul unic de urgențe 112 sau Penitenciarul București-Rahova la numărul de telefon: 021/420 0810, 0752.090.229.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3465 secunde