Informație de ultim moment despre deținutul periculos, evadat zilele trecute

402
Informație de ultim moment despre deținutul periculos, evadat zilele trecute - evadat19283600-1543909339.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au identificat și prins, într-un imobil nelocuit din comuna Calopăr, bărbatul, de 36 de ani, din Moțăței, care, la data de 25 noiembrie, a evadat dintr-un penitenciar din Dolj.


Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii stări de fapt, urmând ca la definitivarea acestora să fie făcute propunerile corespunzătoare unității de parchet competente.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Dolj, polițiști din cadrul IPJ, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, l-au identificat și l-au prins, marți dimineața, într-un imobil nelocuit din comuna Calopăr, pe bărbatul de 36 de ani, din Moțăței, care a evadat în 25 noiembrie dintr-un penitenciar din Dolj.

La nivelul Poliției Județene Dolj a fost constituită o escortă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, cel în cauză urmând a fi încarcerat în Penitenciarul Craiova.

"Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii stări de fapt, urmând ca la definitivarea acestora să fie făcute propunerile corespunzătoare unității de parchet competente", au precizat reprezentanții Poliției Dolj.

În 25 noiembrie, polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 36 de ani, din Moțăței, a evadat din Penitenciarul Pelendava. El era condamnat la executarea unei pedepse de trei ani închisoare pentru furt calificat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4942 secunde