InfoTrafic / Situația traficului pe Autostrada Soarelui. Rute alternative

437
Potrivit Serviciului de Poliție Autostrăzi, la această oră nu sunt probleme de fluență a circulației la ieșirea de pe Autostrada Soarelui pe DN22C, dar este posibil ca în orele următoare numărul de autovehicule pe acest segment să crească, iar la intrarea în municipiul Cernavodă să se circule îngreunat.

Pentru evitarea zonei, pe litoralul Mării Negre se poate ajunge și pe următoarele rute alternative:

A2 București – Drajna – DN21 Drajna – Slobozia – DN2A Slobozia – Hârșova – Constanța;

A2 București – Drajna – DN21 Drajna – Călărași – DN3 Călărași – Ostrov (traversarea Dunării cu bacul) – Adamclisi – Murfatlar – Constanța (sau A2 București – Lehliu-Gară – DN3 Lehliu-Gară – Călărași – Ostrov (traversarea Dunării cu bacul) – Adamclisi – Murfatlar – Constanța.

De asemenea, șoferilor li se recomandă să respecte limita de viteză impusă pe autostradă, astfel riscă să fie surprinși de aparatele radar și sancționați contravențional. Polițiștii rutieri informează că sâmbătă pe Autostrada Soarelui sunt amplasate 35 de aparate radar.

Centrul InfoTrafic din cadrul IGPR reamintește conducătorilor auto că traficul rutier este întrerupt pe tronsonul DN22C Cernavodă-Basarabi, în zona Cernavodă, din cauza lucrărilor la podul peste Canalul Dunăre – Marea Neagră. Traficul ușor este deviat prin municipiul Cernavodă, pe DJ223C Cernavodă – Ștefan cel Mare (de unde se intră pe DN22C).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3286 secunde