Infractori trimiși după gratii. Poarta Albă îi așteaptă

235
Infractori trimiși după gratii. Poarta Albă îi așteaptă - dupagratii-1456248521.jpg
Au încălcat legea și au ajuns după gratii. Este cazul a patru con-stănțeni, care își vor ispăși pe-deapsa pentru faptele lor în Penitenciarul Poarta Albă. 


În urmă cu două zile, polițiștii din Năvodari au depistat și reținut, pe raza orașului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, pe numele căruia, la data de 17 februarie, Judecătoria Con-stanța a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii: doi ani și șase luni pentru furt calificat. Persoana în cauză își va ispăși sentința în Penitenciarul de maximă siguranță Poarta Albă. 


În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurale Mihail Kogălniceanu, Postul de Poliție Târgușor, au depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Constanța, în speță trei ani și patru luni detenție pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere. 


Tot în Penitenciarul Poarta Albă va fi încarcerată și o femeie de 54 de ani, condamnată pentru înșelăciune în formă continuată. I-au venit de hac polițiștii din Hârșova, care, în baza unui mandat de executare a pedepsei, emis de Judecătoria Constanța, au trimis-o să stea după gratii pentru următorii trei ani și trei luni. 


Mai mult, polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat, în municipiul Constanța, un tânăr de 27 de ani, din Medgidia, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 zile, acesta fiind cercetat pentru două infracțiuni de furt calificat. Suspectul a fost deja escortat și depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4974 secunde