Inspectorii ISCTR au ieșit în stradă. Au fost reținute permise și mașini!

224
Polițiștii rutieri desfășoară, la nivel național, sub coordonarea Direcției Rutiere, împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehicule destinate transportului public de persoane. În perioada 2 - 22 noiembrie 2020, în teren, au fost prezenți 4.593 de polițiști, alături de inspectori I.S.C.T.R., care au acționat pentru verificarea respectării normelor legale ce reglementează activitatea de transport public de persoane și a celor privind circulația pe drumurile publice, precum și respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. În cadrul activităților, au fost verificate 34.709 autovehicule și au fost aplicate 18.473 de sancțiuni contravenționale. Cele mai multe sancțiuni contravenționale, 6.983, au fost aplicate la Legea nr. 55/2020, pentru nerespectarea prevederilor privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Șoferilor care nu au respectat perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă, le-au fost aplicate, în total, 455 de sancțiuni contravenționale, la O.G. 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității acestora.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 709 permise de conducere și 376 de certificate de înmatriculare, fiind dispuse și 111 imobilizări de vehicule.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5136 secunde