Interlopul care a bătut doi pietoni a fost arestat

1324
3
Constănțeanul Neculae Boca, de 25 ani, acuzat că a bătut cu bestialitate doi pietoni, pentru simplul motiv că l-au enervat, a ajuns după gratii. Magistrații Tribunalului Constanța au dispus arestarea preventivă a tânărului pentru 29 de zile, sub acuzația comiterii de tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri și conducere fără permis. Aceeași măsură a fost luată și pentru Nicoleta Lazăr, de 40 de ani, pentru că l-a ascuns pe suspect în apartamentul ei, vreme de trei zile, în timp ce polițiștii îl căutau. Femeia este acuzată de favorizarea infractorului.
Reamintim că, joi dimi-neață, cei doi pietoni se aflau pe strada Pelicanului din zona CET, când au fost cât pe ce să fie loviți cu mașina de Neculae Boca. După un schimb dur de replici, șoferul a coborât din autoturism, înarmat cu o bâtă de baseball și i-a lovit pe cei doi care au îndrăznit să se ia de el. Una dintre victime a avut nevoie de peste 50 de zile de îngrijiri medicale. Suspectul este un vechi client de-al polițiștilor, el fiind cunoscut ca făcând parte din gruparea așa zisă interlopă "Spaniolul"; în ultimii ani, Neculae Boca a fost implicat în mai multe scandaluri și a fost condam-nat și la închisoare. 

Comentează știrea

nea caisa
23 februarie 2012
aiurea

Cum ma strada Pelinului ?....unde e strada asta in cet?..poate pelicanului ..plm

redactia
23 februarie 2012
multumim pt observatie

am corectat

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2478 secunde