Învățătoarea absentă în serie a ales pensionarea! I-au expirat concediile medicale…

199
Învățătoarea absentă în serie a ales pensionarea! I-au expirat concediile medicale… - ddd-1580718572.jpg

Articole recomandate

Învățătoarea care a lipsit de la ore timp de peste patru luni, din septembrie până în ianuarie, invocând motive medicale, a anunțat, luni, conducerea Școlii Gimnaziale "Radu Selejan" din Sibiu că a decis să se pensioneze, elevii putând astfel să aibă un alt cadru didactic până la finalul anului școlar.

Cazul învățătoarei Adela Achim, de la Școala Gimnazială "Radu Selejan" din municipiul Sibiu, care lipsește de aproape 80 de zile, fiind în mai multe concedii medicale, cu boli diferite, nu este singurul și se poate întâlni la orice școală din România, singura soluție pentru această problemă fiind schimbarea legii, conform șefului Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Sibiu, Alexandru Dumbravă.

Învățătoarea era cercetată de ISJ și Poliția Sibiu pentru a lămuri dacă certificatele de concedii medicale au fost eliberate corect. Potrivit șefului ISJ Sibiu, "unul dintre medicii care îi acordau concedii medicale, din județul Argeș, nu din județul Sibiu, a fost amendat de către Casa de Sănătate, pentru că depășise numărul maxim de zile de concedii inițiale pe care i le poate da".

Cei 21 de elevi din clasa I, unde ar fi trebuit să predea învățătoarea, au fost supravegheați de diverse cadre didactice, dar și de femeia de serviciu și au fost lăsați chiar nesupravegheați, potrivit conducerii școlii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5057 secunde