Investiții majore în MApN, de peste un miliard de euro

6060
5
Investiții majore în MApN, de peste un miliard de euro - militari2-1489670820.jpg
Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, afirmă, într-un interviu acordat Agerpres, că este "aproape imposibil" să existe în 2017 livrări de tehnică pentru proiectele majore de înzestrare a Armatei, subliniind că intenția este de a semna în cursul anului toate contractele care implică acest lucru.


Totodată, el spune că sunt avute în vedere programe majore multianuale de înzestrare, care vor depăși, ''o bună parte dintre ele'', un miliard de euro în următorii 10 - 15 ani. Leș vorbește despre programele de achiziții de corvete, transportoare blindate 8x8, intenția MApN pentru o nouă escadrilă de aeronave F-16, dar și despre Legea rezervistului voluntar și nevoia de resursă umană în Armată.


Ministrul spune că primii militari străini din brigada multinațională a NATO, care se va afla pe teritoriul României, vor ajunge în aprilie, urmând ca în toamna anului viitor să fie atinsă capacitatea operațională finală.
Comentează știrea

Popa
16 martie 2017
Sgp umiliti de un dis mafiot

SALARII BA JEGULE!!!

Popa
16 martie 2017
Sgp umiliti de un de un stat mafiot

SALARII BA JEGOSILOR!!!

Sgp
16 martie 2017
.....

Noi nu avem tinute si voi va laudati ca investitii de miliarde...sunteti penibili...stam cu tinuta militara carpita mai rau decat pe vremea lui ceașca...

Lex
17 martie 2017
Salarii

Aplicarea HG 1/2017 conform legii

Carpathian Eagle
18 martie 2017
Pulbere si Praf

Mari ti salariile ,diurnele, măcar la unitățile operative chiar si infrastructură ,nu se poate sa pleci intr_o aplicatie de minim 48 de ore sa nu mai spun câteva săptămâni si sa te întorci învins psihic ca nu mai ai bani pana pe 15.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5446 secunde