ISU Dobrogea are un nou șef!

991
3
Prin ordin al Inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, maior drd.ing. Ioan Ioniță Sîrb a fost împuternicit inspector șef al Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța, începând cu data de 1 decembrie 2011, pentru o perioadă de șase luni.
Născut la data de 11 februarie 1974, în municipiul Carei, județul Satu Mare, maior Ioan Ioniță Sîrb a absolvit Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București, Facultatea de ingineri-pompieri, în anul 1997. După absolvire a fost repartizat la Grupul de pompieri din județul Maramureș. Este căsătorit și are doi copii.
Din anul 2008 și până în prezent, maior Sîrb a îndeplinit funcția de prim adjunct al inspectorului șef la ISU "Gheorghe Pop de Băsești" al județului Maramureș, iar anterior acestei date a îndeplinit funcții de comandă în sistemul managementului situațiilor de urgență.


Comentează știrea

EU
7 decembrie 2011
Bravo lui!!!

Cum asa Maiorul Constantinescu Dan nu a ajuns inspector sef??? nu pot sa cred. cum asa,cata nedreptate. Maioare mai lasa bautura ca te asteapta puscaria baiatule .... pregteste`te de mititica la Poarta Alba

Mia
7 decembrie 2011
noul sef ISU Constanta

Felicitari!D-lui maior IONITA SIRB!Este un om de o aleasa omenie si chiar isi merita functia pe care o detine.Mii de FELICITARI!!!

gigi
7 decembrie 2011
Felicitari noului Inspector sef!!! Ai dreptate Pct. 1

Felicitari!!! Noului Inspector Sef. Oricum este o nedreptate facuta Maiorului Constantinescu Dan . Este de nedescris cum de nu a fost propus la sefia Inspectoratului;Asa un om capabil la sef al sticlelor de vin si tuica baute in Detasamentul Palas.Betivule te astepta puscaria pt felul cum ai facut disponibilizarile jegodule. Poarta Alba scrie pe tine betivule. Bautura se bea la bar nu in unitate zdrentzo penala care esti.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : S-au încheiat simulările pompierilor
Marţi, 13 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Incendiu în 3D
Pagina a fost generata in 0.217 secunde