JAF CA ÎN FILME / Au fost reținuți patru suspecți. Seiful furat nu a fost găsit

192
JAF CA ÎN FILME / Au fost reținuți patru suspecți. Seiful furat nu a fost găsit - 13februariejafmedgidiapostaretin-1392301441.jpg

Articole de la același autor

O amplă acțiune s-a desfășurat, astăzi, pentru prinderea celor suspectați că, la sfârșitul lunii ianuarie, au furat seiful plin cu bani din Poșta Medgidia. Astfel, în această dimineață s-au desfășurat 18 percheziții domiciliare: o parte în Medgidia și în comuna Cuza Vodă, iar două în alte județe - respectiv în Timiș și Călărași, unde se bănuiește că se ascund doi dintre suspecți. 
În urma descinderilor au fost ridicați și duși la audieri patru suspecți, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, toți cunoscuți cu infracțiuni comise în trecut. Într-una din locuințele percheziționate a fost găsită și suma de 10.000 de lei, despre care se bănuiește că provine din jaf. Banii au fost ridicați, la fel și mai multe aparate electronice și un autoturism. Bărbații au fost reținuți, în vreme ce un al cincilea este căutat. Polițiștii presupun însă că în jaf au fost implicate mai multe persoane. 
În schimb, nu a fost găsit seiful furat și nici suspecții nu recunosc acuzațiile care li se aduc. 
Dosarul este în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6008 secunde