Cum va fi vremea mâine, la Constanța

71
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme10-1392301973.jpg

Articole de la același autor

Mâine, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii februarie. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi slabe în vestul, nord-vestul țării, iar la început și în extremitatea de sud-est. La munte, trecător, vor fi lapovițe și ninsori.
Seara și noaptea, temporar, cerul va fi acoperit de nori în majoritatea regiunilor. Vor cădea precipitații slabe mixte în Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei, la munte vor predomina ninsorile, iar în vest va ploua izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 3 grade în nordul Moldovei și 14 grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor încadra între -4 și 5 grade. În zonele joase din sud și din est pe arii restrânse, dimineața și noaptea, va fi ceață.
La Constanța, cerul va fi variabil, cu soare, iar vântul va sufla slab, dinspre sud. Maxima termică va atinge 11 grade Celsius. Peste noapte norii se vor mai risipi și vântul se va mai intensifica. Termometrele vor indica minimum 3 grade Celsius.
În week-end, temperaturile vor scădea cu câteva grade, atât pe timpul zilei, cât și noaptea, când se vor înregistra și valori negative. Vestea bună este că cerul va fi mai mult senin și soarele ne va bucura atât sâmbătă, cât și duminică. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 11 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Duminică, 09 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea, astăzi, la Constanța
Luni, 10 Februarie 2014
Stire din Actual : Vreme extremă în Japonia
Pagina a fost generata in 0.5666 secunde