Cum va fi vremea mâine, la Constanța

70
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - ploaievremeumbrela5-1392215828.jpg

Articole de la același autor

Mâine, deși valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă îndeosebi în jumătatea de nord-vest, acestea se vor menține mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii februarie.
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe, în special ziua, în nordul, centrul și estul țării și izolat în celelalte regiuni. Pe crestele montane precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, iar cele minime între -7 și 5 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.
La Constanța, cerul va fi preponderent înnorat și spre după-amiază sunt anunțate ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat, dinspre sud-vest, iar maxima termică va atinge 13 grade Celsius. Peste noapte condițiile de ploaie vor persista, iar vântul doar va mai adia ușor. Termometrele vor indica minimum 2 grade. 
Poimâine norii se vor mai risipi și se va mai răci puțin. Valorile termice se vor încadra între 1 și 11 grade Celsius. Și în week-end va fi mai răcoare, cu maxime de 8 - 10 grade Celsius.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 09 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea, astăzi, la Constanța
Marţi, 11 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6665 secunde