Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

87
Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - vremerece1-1389975000.jpg

Articole de la același autor

Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă din an. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a țării și va ploua în Maramureș și, local, ziua, în Crișana și nordul Transilvaniei, iar noaptea în Moldova.
În nordul Carpaților Orientali se vor semnala precipitați slabe mixte. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, dar dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului pe crestele montane.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în Banat, iar cele minime se vor încadra între -4 și 8 grade.
La Constanța, meteorologii anunță, sâmbătă, cer noros, vânt moderat, dinspre vest, cu unele intensificări temporare și maxime de 10 grade Celsius. Peste noapte norii se vor mai risipi și vântul doar va mai adia ușor. Termometrele vor indica minimum 2 grade Celsius. Duminică se arată și soarele și vântul va sufla slab, însă noaptea va fi mai mult înnorat. Valorile termice se vor încadra între 6 și 10 grade.
De luni însă ne așteaptă din nou vreme deosebit de caldă, când sunt prognozate și temperaturi de 15 grade Celsius. Soarele ne va dispune pe parcursul întregii săptămâni, când minimele nu vor coborî sub 5 grade.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Stire din Social : Cum va fi VREMEA mâine, la Constanța
Marţi, 14 Ianuarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.6415 secunde