JAF la o BENZINĂRIE: Patru persoane, între care o MINORĂ, reținute

224
JAF la o BENZINĂRIE: Patru persoane, între care o MINORĂ, reținute - talhariecasadecultura11323192066-1387726446.jpg

Articole recomandate

Patru persoane, între care o adolescentă în vârstă de 17 ani, au fost reținute, astăzi, fiind suspectate că au jefuit o benzinărie din localitatea Vama Seacă, județul Alba, după ce l-au lovit și imobilizat pe vânzător, furând apoi circa 2.000 de lei, țigări și alte bunuri.


Anchetatorii au stabilit că între cei patru suspecți a existat o înțelegere prealabilă pentru săvârșirii infracțiunii, iar în timp ce bărbatul de 36 de ani și adolescenta au comis jaful, complicii lor au supravegheat locul și s-au asigurat că nu vor fi prinși în flagrant. Bărbatul și fata l-au agresat și l-au imobilizat pe angajatul stației, după care au furat bani și mai multe bunuri.


Din interiorul stației, suspecții ar fi furat suma de 2.000 lei, un monitor de calculator, o unitate centrală de calculator, un telefon și mai multe pachete de țigări. Ulterior, cei patru au fugit cu un autoturism condus de bărbatul de 36 de ani, care după aproximativ trei kilometri a pierdut controlul volanului și a intrat într-un șanț, avariind autovehiculul, pe care apoi l-au incendiat.


Cei trei bărbați au fost reținuți, duminică, pentru 24 de ore, iar fata, fiind minoră, a primit o ordonanță de reținere pentru 10 ore, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt cercetați pentru tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal, scrie realitatea.net.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4532 secunde