Jaf la o casă de pariuri de pe Bulevardul Soveja

1618
Jaf la o casă de pariuri de pe Bulevardul Soveja - 3c0445be79d4169ca2e6ae1ee6294095.jpg
O casă de pariuri din Constanța a fost jefuită, ieri dimineață, de un tânăr cu identitate necunoscută. Culmea, el nu a amenințat-o pe vânzătoare, dar aceasta s-a speriat atât de tare încât i-a dat toți banii pe care-i avea în casă!

Totul s-a întâmplat, ieri dimi-neață, în jurul orei 9,30, când polițiștii de la Secția 4 au fost anunțați prin Serviciul Unic de Urgență 112, de către chiar angajata societății, că a fost jefuită.
Incidentul a avut loc la nici jumătate de oră de la deschierea programului. Ea a povestit polițiștilor că un individ necunoscut a intrat în unitate și, profitând că ușa de protecție a spațiului angajatei nu era asigurată, a intrat, i-a cerut fetei suma de bani pe care o avea în sertar, aproximativ 4.200 de lei, după care a fugit. Angajata societății care deține casa de pariuri a declarat oamenilor legii că nu a fost amenințată și nici nu a fost lovită, ci că, pur și simplu, s-a speriat și a făcut ce i-a cerut hoțul.
Individul care a pus la cale spargerea este foarte posibil să fi "vizitat" în prealabil locul și să fi profitat de faptul că societatea comercială nu era prevăzută cu camere de supraveghere.
A existat totuși un buton de panică, ce a fost acționat de angajata casei de pariuri, dar după ce individul a luat-o la sănătoasa, la fața locului deplasându-se angajații unei firme specializate de pază. Prea târziu însă pentru a prinde făptașul!
Semnalmentele suspectului furnizate de angajată polițiștilor sunt: înălțime 1,70 - 1,75 metri, constituție atletică, îmbrăcat cu o geacă neagră, pantaloni de culoare neagră, pe cap purta un fes, iar în jurul feței posibil înfășurat un fular.
Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Secția 4 în vederea identificării făptașului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Jaf la o casă de amanet
Miercuri, 16 Iunie 2010
Stire din Eveniment : A murit paznicul de la Cafe Cafe
Marţi, 01 Iunie 2010
Stire din Eveniment : Jaf la restaurantul Cafe Cafe
Pagina a fost generata in 0.3228 secunde