Jandarmul care s-a împușcat în cap, conectat la aparate. Este inoperabil!

3113
Jandarmul care s-a împușcat în cap, conectat la aparate. Este inoperabil! - jandarmimpuscatstare-1615737407.jpg

Articole de la același autor

Jandarmul în vârstă de 43 de ani, care s-a împușcat în cap în incinta Centralei Nuclearoelectrice Cernavodă este în continuare în stare gravă, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Bărbatul este internat la Terapie Intensivă, este conectat la aparatele de menținere a vieții și, potrivit informațiilor transmise de surse din spital, starea lui este inoperabilă.

Reamintim că marți dimineață, 9 martie, la ora 7.47, jandarmul din cadrul Unității Speciale 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny” Cernavodă s-a împușcat în cap cu pistolul din dotare, la puțin timp după ce a intrat de serviciu. În prezent, Parchetul Militar desfășoară o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc incidentul.

Ultima testare psihologică a jandarmului a avut loc în septembrie 2020, dată la care a fost declarat ca fiind apt psihologic. De asemenea, pe parcursul carierei sale, jandarmul a primit numai calificative de „foarte bine”, el participând și la mai multe misiuni internaționale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4709 secunde