Florin Cîţu: „Voi aduce în discuţie, în coaliţie, problema imunităţii parlamentare”

234
Florin Cîţu: „Voi aduce în discuţie, în coaliţie, problema imunităţii parlamentare” - citurazboi-1615737623.jpg

Articole de la același autor

Premierul Florin Cîţu a declarat că va aduce în discuţia coaliţiei de guvernare problema imunităţii parlamentarilor, menţionând că imunitatea pe declaraţii politice va rămâne, dar nu şi cea referitoare la acte penale.

„Eu aş mai vrea, pentru că este un lucru pe care l-am promis şi anul trecut şi vreau să spun românilor că voi aduce în discuţie în coaliţia politică, este vorba de imunitatea parlamentarilor. Şi aici am promis că vom face ceva şi vă promit eu că voi aduce în discuţie imunitatea parlamentară în coaliţia de guvernare, în cadrul politic al coaliţiei, pentru că trebuie să luăm o decizie şi aici. Acea imunitate pe care o au parlamentarii astăzi pentru declaraţii politice rămâne, dar imunitatea penală trebuie să o eliminăm”, a afirmat Cîţu la B1Tv.

„Proprietatea privată în România trebuie să fie garantată şi trebuie să fie sfântă şi antreprenorul trebuie tratat altfel în România. Sunt lucruri de principii, dar sunt valori liberale, valori care au arătat, în ţările unde au fost aplicate, că produc bunăstare pentru toţi, nu doar pentru o anumită clasă”, a susţinut Cîţu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3849 secunde