Jucării și rechizite contrafăcute, descoperite în port

128
1
Jucării și rechizite contrafăcute, descoperite în port - contrafacute-1452710431.jpg

Articole de la același autor

Un container sosit din China în Punctul de Trecere a Frontierei Constanța Sud Agigea a fost luat la puricat de lucrătorii vamali și de polițiștii de frontieră. Marfa din interior urma să ajungă la o societate co-mercială din Râmnicu Vâlcea administrată de un bărbat de 52 de ani, din localitate.

Anchetatorii au descoperit în container 12.900 de seturi puzzle și 16.000 bucăți de creioane de scris. Bunurile purtau însemnele unor mărci cunoscute și sunt susceptibile a fi contrafăcute, valoare lor fiind de 650.000 lei dacă ar fi fost originale.

"Bunurile în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate», faptă prevăzută și sancționată de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 republicată", se arată într-un comunicat remis de Garda de Coastă. 

Comentează știrea

Dragomir
14 ianuarie 2016
Marfa contrafacuta

Daca facea tranzit la Bucuresti nu Mai avea nici un fel de problem... Dna Firanescu stieee...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8301 secunde