Judecată și condamnată pentru proxenetism, vrea în libertate!

357
Magistrații de la Judecătoria Medgidia urmează să ia în discuție, la data de 16 iulie, cererea de liberare condiționată a Nicoletei Bucătaru, judecată pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și proxenetism. Ea a fost condamnată de magistrații constănțeni, alături de Marian Ene Geageac, la opt ani de închisoare cu executare, precum și la plata a câte 7.000 de lei, reprezentând daune morale, către cinci părți vătămate din dosar.
În prezent, dosarul celor doi se află pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție, unde a fost stabilit termen pentru judecarea recursului data de 14 octombrie, iar un termen intermediar a fost fixat pentru data de 25 august.
Cei doi au fost judecați pentru crearea unei rețele prin care fete cu vârste cuprinse între 15 și 26 de ani erau exploatate și obligate să satisfacă plăcerile sexuale ale diverșilor "clienți".
Procurorii susțin că, în perioada iunie 2005 - 26 septembrie 2007, Geageac și Bucătaru, alături de Mihai Dragnea, zis "Mihai Cățelaru", și Cristian Asăvoaie, zis "Cabzan", plecat în Austria, cât și cu participarea altor persoane, au racolat mai multe minore din familii dezorganizate, cu domiciliile în județele Botoșani, Giurgiu și Constanța și, sub pretextul oferirii unei vieți ușoare, fără muncă, dar cu câștiguri mari, cu distracții și alte satisfacții, le-au găzduit în mai multe locații de pe raza orașului Constanța. Acolo, tinerele au fost inițiate și apoi obligate să practice prostituția, iar sumele obținute în schimbul prestațiilor sexuale, cuprinse între 50 și 80 de lei, erau însușite de cei doi inculpați și alți învinuiți. Clientela era obținută prin publicarea unor anunțuri în ziare la rubrica "Matrimoniale". Exploatarea sexuală a fetelor se efectua prin transportarea lor la domiciliile "clienților", unde erau supravegheate, așteptate, preluate și readuse în locațiile în care erau sechestrate. Disperate, unele dintre ele au apelat la ajutorul "clienților" pentru a fi eliberate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1993 secunde