Concurs Judecați pentru că au atacat un polițist din Medgidia

440
1

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată a șase tineri din Medgidia, acuzați de tentativă de omor și ultraj împotriva unui polițist.
Inculpații Ahmet Iusein, Ferit Iusein, Ridvan Iusein, Erghin Șaban, Salim Iusein și Ibazer Amet sunt acuzați că, în seara zilei de 6 septembrie, au iscat un scandal monstru în Medgidia și au atacat un polițist.
Potrivit anchetatorilor, Ahmet Iusein, înarmat cu o sabie, a spart geamurile unui imobil situat pe strada Poligonul viilor, unde se ascundea Sezghin Șaip. Acesta a fugit, dar suspecții au pornit în urmărirea lui, într-un Volkswagen Passat, la volanul căruia se afla Ahmet Iusein. După ce a lovit victima în plin, suspectul a demarat în trombă.
Un echipaj de poliție a ajuns la fața locului și a pornit în urmărirea mașinii suspecților. În momentul în care au oprit autoturismul și au încercat să-i rețină pe suspecți, aceștia i-au atacat pe oamenii legii. Mai mult, Amet Ibazer a încercat să-l lovească de două ori cu un topor în cap pe unul dintre polițiști. Omul legii a folosit armamentul din dotare, trăgând șase focuri de armă, dintre care unul în direcția agresorului, care a fost rănit la piciorul stâng.
Cei șase suspecți au fost arestați pre-ventiv. Dosarul a fost trimis spre soluționare la Tribunalul Constanța.

Comentează știrea

Tatar dobrogean
14 februarie 2012
Multumin dl prefect Palaz

Multumim domnul prefect pentru respect.

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Hoț desfigurat de câine
Marţi, 01 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Ghiozdanul cu știri
Pagina a fost generata in 0.3863 secunde